ELEMENTIT

Muotoilija Taija-Leena Jokilehdon ja valotaiteilija Timo A. Aallon taidenäyttely Teijon Kansallispuistossa, Mathildedalin Luontotalon läheisyydessä, sekä Jeturkastin muinaisrannalla.

Teokset ovat erilaisin tekstiili- ja valotaiteen keinoin luonnosta esiin nostettavia tai nousevia elementtejä. Mitä herää, mitä nousee esiin, mitä jää piiloon, mitä jää jäljelle?
Toivotamme kaikki taiteen ystävät tervetulleiksi kokemaan elämyksiä luonnon helmaan ja luonnossa liikkujat kokemaan ympäristöä toisenlaisen näkökulman kautta.


 

Teokset ovat metsässä, kalliolla ja suolla, polkujen varrella. Reitit sopivat koko perheelle, kävelymatkaa Luontotalolta kauimpana sijaitsevan teoksen luokse noin kilometri. Jeturkastin pysäköintialueelta muinaisrannalle 700m, pääsee myös pyörätuolilla ja lastenvaunuilla. Taidenäyttelyn opastekartan löydät Luontotalon parkkipaikan opastetaululta. Koska teokset ovat valaistuja, ne näyttäytyvät eri vuorokauden aikoina eri tavoin. Jos tulet hämärän aikaan, muista ottaa mukaan taskulamppu poluilla liikkumiseen.

Taidenäyttelyn avajaiset perjantaina 18.10.2019 klo 18.00, Luontotalon läheisyydessä, opastus parkkipaikalta. Teokset ovat esillä 18-22.10 välisenä aikana.
Tervetuloa.

© 2020 Timo A. Aalto,

timo@timoaalto.fi
 

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Google+ - Black Circle